donderdag 27 maart 2014

Eten

Zo weer een week voorbij, morgen vrijdag 28-3-2014 hebben we weer  een hele dag weekend. Heerlijk als de donderdagavond begint, namelijk even niks en morgen lekker uitslapen. Op donderdagavond doen we vaak ook boodschappen en als je geen boodschappen hoeft te doen gaan we meestal in de stad eten. Vorige week zijn we bijvoorbeeld naar de chinees geweest. Prima voor elkaar en handig die plaatjes op de menu kaart. En het was niet eens een slechte kok zoals op de aanduiding stond ;-(, Het smaakte zelfs nog eens naar chinees, zoals wij het kennen.

Vandaag moest ik nog wat boodschappen halen dus voor prayertime proberen de supermarkt te halen. Het was krap aan vanwege een roadblock en politiecontrole. We waren gelukkig op tijd en de bewaking bij de deur weet onderhand dat we rond 18.00 uur komen aan gesjeesd om op tijd binnen te zijn. Gelukkig had iedereen maar weinig nodig en hadden we de laatste kassa ook nog net te pakken. Voor Prayertime dus weer buiten en dat scheelt een half uur !
Omdat we daardoor op donderdag wat later thuis komen is, is het handig dat we een Burger King en een restaurant hebben op de compound. Op donderdag lekker uit eten en dan kook ik niet (meer).
Uhhh kook je de rest van de week dan wel?............. yep, ja je leest het goed, hij staat te koken. Met het ritme dat er nu is, is dat ook wel prettig en je wordt er ook niet zo dik van, elke dag bij het restaurant eten daar wordt je ook niet knapper van. Af en toe een hamburgertje zelf maken kan natuurlijk ook :-) maar dan wel de rest van de week biefstuk en groente

Wat is het ritme? :
ONTBIJT
yoghurt met muesli, verse bramen en blauwe bessen
of geroosterd brood met jam en een kopje thee

LUNCH
gesmeerde boterhammetjes (in een trommeltje) met kaas en worst
of kebab restaurant / Indisch / Italiaans

AVOND
groente, vlees, aardappeltjes (gebakken), macaroni, rijst(+groente/vlees)
en een toetje na

Je ziet het, het is net als thuis en bijna net zo lekker.

Morgen, vrijdag, eerst uit slapen, dan even bij het zwembad liggen en om 15.00 uur naar de stad. We gaan kostuums laten aanmeten.





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten