maandag 19 mei 2014

BBQ + Shisha

Even een ander onderwerp. Het eten is hier geen probleem. In de supermarkten hebben we alles en meer. Alleen geen varkensvlees. Een gebakken eitje met spek is hier net even anders en een goeie varkenssate is al helemaal niet te doen. Heerlijk op de barbeque........
Enkele collega's hebben een gezinshuis ( hun gezin schijnt een keer te komen als de Iqama's geregeld zijn, ooit) en die hebben dan ook een redelijke tuin bij het huis. Handig voor een grotere BBQ waar we met meerdere gebruik van kunnen maken. Altijd gezellig om onverwachts met elkaar te gaan BBQ-en.
Eerst boodschappen doen en de kosten gezamelijk delen. Eenmaal weer op de compound doet een ieder zijn ding waar die goed in is om onderdelen van de BBQ voor te bereiden. Binnen no time brand het vuur en hebben we shasliks, feta salade, pindasaus (van pindakaas) en steaks. En natuurlijk zelf gemaakte druivensap ;-). Een prima maaltijd en nog gezond ook, zeg ik hahahaha.
Zulke avonden worden altijd heel gezellig en meestal lopen later op de avond er nog wel andere binnen. Een kleine impressie.


het vuur brand net, in afwachting van.......

Naast de BBQ hebben we op een bijeenkomst ook kennis gemaakt met de Shisha, of te wel de waterpijp. Er zijn hier shisha huizen waar je naar toe kan gaan om thee te drinken en de shisha te gebruiken. Na mijn vakantie wil ik dat nog een keer gaan doen. Onderstaande foto is op een gezamelijke bijeenkomst, zo voor het buffet......  krijg je honger van, hahahaha




Geen opmerkingen:

Een reactie posten