vrijdag 2 oktober 2015

Outing

Vandaag hadden we een door Strukton Branch office georganiseerde Outing, zeg maar  een gezamelijke activiteiten dag. Ditmaal op de compound Al Bustan.
Barbeque, drinks, food, music and activities. Aan het weer lag het niet. In ieder geval geen regen.
Goed zonnetje uiteraard en gelukkig is sinds 3 weken de temeparuur met vijf graden naar beneden gegaan en dat merk je direct. Prima temperatuur dus zo rond de 38 gr.

We hebben een leuke middag gehad. Veel collega's waren komen opdagen met vrouw en kinderen, het was dus een gezellige club.

Er waren verschillende activiteiten te doen echter heb ik zelf alleen aan het voetbal meegedaan. Binnen op het indoor soccer field, airco gekoeld. Na 2 weken vakantie in Nederland  en de eerste week weer in Riyadh had ik niet veel meer gesport (3 weken in totaal zeg maar). Ppffff het viel weer even tegen om achter die bal aan te rennen. Maar we hebben het overleefd, en volgens mij hadden wij gewonnen hahahahah maar dat is niet helemaal duidelijk.

Er was een prima (BBQ) buffet geregeld en lekkere muziek. Tevens was er een Rafle (tombola) georganiseerd met twee kleine prijzen en twee hoofdprijzen (man,vrouw verdeeld). Degene die er niet waren werden automatisch uitgesloten van deelname en na drie keer trekken was het dan eindelijk raak. En ja hoor................................................................................
ik mocht de hoofdprijs voor mannen in ontvangst nemen.
Mooie prijs die zeker op zijn plek komt, voor twee personen dineren bij de "Steakhouse". Nou komt dat goed uit want daar zitten we regelmatig met meerdere collega's op donderdag avond om de week af te sluiten. Kijken wie mijn beste vriendje wordt als we er weer zitten hihihihih.
De hoofdprijs voor de dames was een hele dag een private chauffeur om rond gereden te worden in Riyadh. Even een escape van de compound zeg maar door de weeks want man lief is natuurlijk werken en auto rijden is er voor de dames niet bij helaas. Een originele prijs dus waar mee ze echt een leuke dag mee zullen hebben.

Hieronder nog wat sfeer foto's van de middag












Geen opmerkingen:

Een reactie posten