zondag 5 april 2015

Lunch

Lekker een witte boterham of van het Duitse bruine brood met kaas. s' morgens even smeren en vers klaar maken en dan oer-Hollands in een doosje mee nemen naar kantoor. Hoezo aanpassen
"Wij Nederlanders" zijn heel tolerant hoor................

Eigenlijk doe ik dat om een klein beetje op gewicht te blijven met uiteraard ernaast voldoende sporten want je kan hier elke middag uit eten in allerlei verschillende restaurants. Van Turks, Indiaas, Wok noodles, hamburgers, KFC etc. allemaal op loop afstand. Bij de Turk heb je voor 4 euro een complete maaltijd en dan hoef je s' avonds echt niet meer te eten. Het is dus niet duur en makkelijk.
Ik probeer me te beperken tot donderdagmiddag (laatste werkdag van de week) en als het dan kan een beetje traditioneel.
Cabrito is zo'n tent waar je goed kan eten voor weinig, traditioneel en authentiek. Het is vlees (schaap, geit, kip, beef) met verschillende soorten rijst. Heerlijk alleen je moet geen al te strakken brooek aan hebben  want het si wel op de grond zitten. Wil je het helemaal goed doen dan eet je met je handen maar dat laat ik meestal aan mij voor bij gaan. Ja de kip maar de rijst gata gewoon met de lepel.

Het leuke ervan is dat je je eigen " kamer' krijgt, naar Arabisch gebruik.

zie onder voor een impressie met enkele inkoop-collega's.

gordijn als deur

plaggen muren

een schaal voor ze allen. meestal gaat de schaal niet leeg. Het is meer dan genoeg

je hoeft niet te zitten, liggen mag ook

 
kluiven en rijst met de handjes.

 Als we naar de Turk gaan moet je wel op tijd zijn en direct na prayertime want daar is het altijd druk.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten